PİŞMAN ETMEYEN PUDİNG

tarifler
  • 1 su bardağı süt
  • 1 yemek kaşığı kakao
  • 1 yemek kaşığı tam buğday unu
  • 1 yemek kaşığı keçiboynuzu özü

 Süslemek için;

  • Muz
  • Birkaç ceviz / fındık ya da çiğ badem / toz fıstık

Küçük bir sos tenceresine tüm malzemeyi koyun ve orta-kısık ateşte çırpma teliyle devamlı karıştırmayı ihmal etmeyin. Kıvamı istediğiniz hale geldiğinde altını kapatın ve kenara alın. En sevdiğiniz kâseye dökün, üzerine muz dilimler ya da sevdiğiniz başka meyveler ekleyin. Birkaç ceviz, badem ya da fındık ile lezzeti artırın ve keyfini çıkarın. İster sıcak ister soğuk olarak tüketebilirsiniz. Eğer buzdolabında biraz bekletecek kadar sabırlıysanız soğukken de deneyimlemelisiniz. Ölçü tek kişiliktir. Kişi sayısına göre artırabilirsiniz. Bu pudingi yedikten sonra yıllarca o margarinli, şekerli pudingleri neden yediğinize hiçbir anlam veremeyeceksiniz.